Her er noen enkle regler om kjøretøyets bremser.

Skivebremserotorer som leveres på kjøretøyer fra utstillingsrommet, er vanligvis vanlige og fungerer veldig effektivt under de fleste forhold, men på et tidspunkt vil du kanskje ha noe som er litt lengre.

På Terrain Tamer har de vanlige rotorene vi markedsfører blitt balansert for å sikre vibrasjonsfri drift og dobbel jord for å sikre rask innkjøring, men vi tilbyr også en rotor som er designet for å tåle ekstreme varmeforhold, og som er ideell for bruk i forurensede områder og har fortsatt en tilfredsstillende levealder. Denne borede og slissede enheten ble valgt for vanlig off-road-ytelse og gjenoppretter raskt fra vann-, gjørme- og varmeforurensning, og er en direkte erstatning av vanlig versjon.

De bidrar til å redusere hot spots som kan skade eller slite på platene dine, så avhengig av hvordan du bruker bilen din, kan de være det riktige valget for deg!

rotorvalget

Rotorvalget
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er avgjørende for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet.