AVM-hub 001Marc

Hei Allan, jeg må finne en krangel jeg har hatt med min gamle mann. Når jeg reverserer campingvognen eller båten min oppover oppkjørselen hans eller bratte bakker, setter jeg den inn i 4L, og låser ikke navene bare for å senke giret for å presse det opp stigninger. Det er en godbit og redder clutchen min, men han regner med at det vil ødelegge girene mine for overføringshuset, er dette sant? Jeg kan ikke se at det gjør noen skade.

Allan

Vel, Marc, det er en god idé å bruke lavområdeforholdet på den måten du foreslo, men selvfølgelig, ikke lås inn navene! Det du gjør er å lette belastningen på clutch, girkasse og diff. Du vil sannsynligvis til og med kunne få foten helt av clutchen. Men hold faren din litt lenger, jeg er sikker på at han kommer til nytte om ikke lenge.

Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er avgjørende for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet.