MG 4671

Tim Skene

Hei Allan, noen kamerater og jeg ler over noen av DVD-delene dine rundt leirbålet her om kvelden, og vi begynte å lure. Hva var det første 4WD du noen gang jobbet med og hva var galt med det?

 

Allan

Hei Tim, jeg kan fortelle deg at det var en Land Rover med F-hode. Hvis du noen gang har jobbet på en motor med F-hode, har du tjent pengene dine, kan jeg fortelle deg! De er en overliggende sideventil, og vi legger nye ringer og lagre i den mens den var i chassiset, og gutten var en smerte i nakken å jobbe med.

For eksempel kommer stengene ikke ut av sylinderhullene fordi de er for store, så du må trekke dem opp, slå ut stangen, trekke stengene ned igjen og stemplene ut gjennom toppen. Ikke så vanskelig når du tar dem ut, men å sette inn igjen var et kunstverk. Aldri igjen!

Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er avgjørende for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne siden og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du avviser dem, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene til nettstedet.